FRIDAY CATCH

UNIQLO x LEMAIRE

Skærmbillede 2015-10-02 kl. 10.55.27

FRANSK ELEGANCE & SCANDINAVISK MINIMALISME Jeg dagdrømmer lige lidt om at eje alt fra denne kollektion der netop har ramt Uniqlo i dag. Jeg nåede heldigvis op i tide i morges til lige at klikke et par pæne strikbluser hjem til henholdsvis mig og min kæreste. (deres herrekollektion er nemlig også rigtig pæn..) Desværre er meget allerede udsolgt, så nu kan jeg kun vente i spænding til d.29 oktober hvor deres nye samarbejde udkommer, og det er altså med ingen ringere end madam Carine Roitfeld. Kollektionen hun har lavet er SÅ gudepæn, så der er bestemt noget at glæde sig til, hvis I ikke nåede at hapse nogle af Lemaires kreationer før det var for sent.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FRIDAY CATCH