Husker I at følge med på Snapchat?

VIND MINE ABSOLUTTE HÅRFAVORITTER

Ikke-navngivet-2

/GIVE-AWAY Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har udloddet noget her på bloggen (..det går jo ikke) så denne gang har jeg strikket en nøje udvalgt hårpleje serie fra John Frieda sammen til Jer. Jeg sværger selv til alle 4 produkter som en del af min daglige hårpleje rutine. ‘Frizz Ease’ serien er faktisk så populær hos mig, at det er nogle af de få produkter jeg bruger igen og igen og som udløser en mindre katastrofe når jeg løber tør. Jeg har før skrevet om shampooen, det kan du læse lige her.

Jeg trækker hele 3 vindere af de 4 produkter til en værdi af 436 kr. / sæt og alt du skal gøre er at efterlade en kommentar og følge mig på enten Bloglovin eller Facebook

Okay, og hvad er det helt præcist du kan vinde? :-D

Frizz Ease Forever Smooth  Shampoo & Conditioner. Behandler krus indefra og skaber et mere håndterbart, blødt og glansfuldt hår. Frizz-Immunity Complex gennemtrænger hårstrået og binder sig til dets proteiner for på denne måde at forhindre, at håret absorberer fugt fra omgivelserne, og får det til at svulme ukontrolleret op og kruse. Den indeholder også ren kokosolie som giver den lækreste nærende pleje til håret.

Frizz Ease Forever Smooth Primer Hjælper også fantastisk på kruset/tørt hår, og skaber den perfekte base for styling af enten krøller eller glat hår. Fordel 1-2 pump primer i dit håndklædetørre hår (ikke højere op en ved ørerne). Alt i alt beskytter den håret, modvirker krus og giver den pæneste blanke hår uden at tynge det.

Frizz Ease 6 Effects Serum Okay, det her er faktisk mit ultimative yndlingsprodukt. Skal også bruges i håndklædetørt hår, kun i spidserne.

Vinderen trækkes næste tirsdag <3

lovec
   

86 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker I at følge med på Snapchat?