1. ADVENT - VIND GHD PLATINUM STYLER

6 PRETTY WISHES FOR CHRISTMAS

wishess

1. HER 2. HER 3. HER & HER. 4. HER 5. HER 6. HER

…. Man har jo lov at drømme, og jeg har fundet mine 6 ultimative juleønsker frem til Jer. Måske nogle af dem kunne gå hen og blive mine drømmekøb for 2016, det kommer lidt an på hvor sød julemanden er ved mig i år ;-)

lovec
   

2 kommentarer

 • Hold nu fast den taske fra Céline er fantastisk! Jeg ville eksplodere af glæde, hvis den lå under juletræet juleaften. Men det vil være for godt til at være sandt (: Men drømme og ønske det må man nemlig altid. Heldigvis for det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja den er jo SÅ hammer smuk.. Godt det er gratis at drømme :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. ADVENT - VIND GHD PLATINUM STYLER