TIL MIDDAG MED YSL BEAUTÈ

GOLDEN GIRL

IMG_8964

/JEWELLERY Som I nok allerede ved, så elsker jeg smykker, og især de guld af slagsen. Sådan her så mit smykke-look ud i weekenden hvor jeg skulle til min bedste venindes fødselsdag. Der sker så utrolig mange spændende ting i mit liv lige for tiden, og jeg kan næsten ikke følge med, kender i det? Jeg vender snart tilbage med lidt private nyheder, der skal bare lige udformes et lille blogindlæg om det først, og så er I de første til at få det at vide..  :-)

lovec
   

6 kommentarer

 • Katarina

  Tarveligt at poste så lækkert et billede med de flotteste smykker, uden at nævne hvor de er fra !! :ppp

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Argh sorry, kommer her :-) Halskæde Anni Lu, Pernille Corydon og den længste er fra Louise Kragh :-) Ringen er fra Rabinovich :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille-Amalie

  Uhh, jeg vil også gerne vide, hvor halskæderne er fra -& toppen! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Toppen er fra Envii ;-) Du kan se svar på hvor halskæderne er fra i den anden kommentar. Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KatariNa

  takker! Flotteste halskæde styling jeg længe har set :)!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL MIDDAG MED YSL BEAUTÈ