NOVEMBER GIRL CRUSH

KÆRLIGT HEJ FRA TANZANIA

tanz

Som I nok ved, så er jeg i disse dage nede i Afrika, helt præcist Dar Es Salaam i Tanzania. I august vandt min finalist Malene og jeg nemlig året Brillelook 2015, hvilket vil sige vi har fået lov til at komme ned og være en del af velgørenhedsprojektet ‘Giv syn til Tanzania’
Her på andendagen kan jeg allerede mærke hvilken kæmpe oplevelse det er, og jeg suger til mig med nye indtryk hele tiden! Kulturen er SÅ utrolig anderledes fra den danske man kender hjemmefra, og det er både inspirerende og fascinerende at få lov at opleve deres verden. Vi har de sidste to dage været ved en såkaldt Eye-camp hvor vi har bokse fyldt med indleverede danske briller, kun klar til at blive udleveret til befolkningen. På sådan en hel dage møder man virkelig mange spændende typer og de er allesammen utrolig taknemmelige for vores hjælp, hvilken kun gør ens arbejde endnu sjovere. Især børnene er jeg HELT forelsket i, og jeg har lyst til at pakke dem allesammen med hjem i min kuffert, haha! De er så søde, milde, sjove, generte og nysgerrige og jeg har fundet ud af, at de virkelig har et skjult talent for at posere foran et kamera. Jeg har allerede fået taget ret mange billeder, så I må lige bære over med mig i disse dage, da jeg nok ikke kan love der ikke kommer en smule billedspam her fra Tanzania.

lovec
   

2 kommentarer

 • Dejlige billeder, glæder mig til at se flere:) Det må virkelig være fedt at få mulighed for at kunne gøre en stor forskel i de menneskers liv, og børnene ser jo så søde ud!
  Jeg har selv venner fra Tanzania og gad rigtig godt se landet engang! Rigtig god tur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det en helt utrolig oplevelse, og jeg er så taknemmelig! Håber du også du får set landet en dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER GIRL CRUSH