MONDAY WEAR..

NYT JOB

11374454_1644084562535056_1516382608_n

NEWS Jeg har glædet mig til at fortælle Jer en lidt mere personlig nyhed, jeg starter nemlig som PR & Marketing Koordinator hos Carré fra d.1 december. Jeg er så glad for denne utrolig spændende mulighed jeg har fået og kan slet ikke vente med at arbejde med Carrés lækre univers. Generelt er jeg jo (as you probably know..) inkarneret smykkepige og jeg elsker simpelthen at lege og style forskellige looks, for man kan udtrykke sig vildt meget gennem sine smykker, syntes jeg! Mit nye job betyder at der lige nu er lidt meget run på, for jeg skal have afsluttet nogle ting med mit nuværende job og så tager jeg jo til Afrika sammen med Louis Nielsen i forbindelse med velgørenhedsprojektet ‘Giv syn til Tanzania’, og det er allerede på søndag, spørg lige om jeg er begyndt at pakke (!!!!) Så bloggen bliver måske en smule forsømt fra næste uge, men jeg skal nok prøve at opdaterer så godt jeg kan fra Afrika. Har faktisk også en anden ret vild nyhed – men hey, den tager vi når jeg er kommet hjem igen!

lovec
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY WEAR..