NYT JOB

RED & FLORALS

florallook

 

AFFILIATE: Pyjamas shirt FOR RESTLESS SLEEPERS skirt DRIES VAN NOTEN lace shirt CHRISTOPHER KANE bag NINA RICCI underwear I.D. SARRIERI lipstick CHANEL

//EYES ON RED & FLORALS Jeg har et eller andet med blomsterprint og røde bærfarver for tiden, måske er det en julestemning der lige så snigende er ved at nærme sig.. I så fald gad jeg godt have alt ovenstående liggende under juletræet i næste måned! Jeg er altid vildt tidligt ude med julegaveønsker, og kan næsten bruge et helt år på at planlægge dem. Lidt for systematisk vil nogle nok mene, men der er bare intet bedre end at få lige den gave man så inderligt har gået og ønsket sig i flere måneder i træk. HVAD ØNSKER I JER? Eller er jeg den eneste der starter tidligt….

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT JOB