KÆRLIGT HEJ FRA TANZANIA

UDE (RIGTIG) GODT, MEN HJEMME BEDST

pt

TANZANIA PART TWO Jeg er hjemme igen på dansk jord og halleluja hvor jeg trængte til et bad (!) Men det behøver vi vidst ikke komme mere ind på, haha. Som lovet kommer her sidste del af min rejse til Tanzania. Den første uge handlede, som skrevet tidligere, om at dele briller ud og få taget synsprøver på så mange i lokalområdet vi overhovedet kunne nå. Det holdte hårdt, men vi fik slået rekorden og jeg faldt da også helt omkuld på hotelværelset efter hver arbejdsdag. Alle de indtryk, dufte, lyde og oplevelser giver hjernen det vildeste kulturchok, og jeg har stadigvæk ikke slugt det hele endnu. Især børnene gjorde et kæmpe indtryk på mig… Efter 8 dage med Louis Nielsen teamet tog Malene og jeg tre nætter på den nærliggende ø, Zanzibar. Vi havde booket det billigste ‘hotel’ vi kunne finde på bookings.com og så var det ellers bare med at krydse fingre da vi skulle åbne dørene op til vores værelse…. Lad mig bare sige, at det ville have været synd at have givet en krone mere for vores værelse og at nætterne med 32 grader uden aircon var en varm fornøjelse – men UDSIGT & BELIGGENDE, wow….Aldrig har jeg boet så tæt på havet og aldrig har jeg set og badet i så turkisblåt et hav. Resten af billederne snakker næsten for sig selv, og skulle I have nogle spørgsmål så sig endelig til. Nu vil jeg lægge mig til at sove i min egen seng, for det kan jeg ikke komme udenom, at jeg har savnet en smule. Godnat <3

 

lovec
   

2 kommentarer

  • Velkommen hjem du labre,
    glæder mig til at tage en kaf’ og høre om dit tanzania-eventyr når du har tid i kalenderen. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    YES, det er en deal <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGT HEJ FRA TANZANIA