SALE - WHAT TO BUY?

BABY IT’S COLD OUTSIDE…

IMG_1478IMG_1479

jakke SPARKZ  jeans APRIL77 hue COS taske GOYARD sko SENSO

Sikke et blæsevejr det er i dag…. Jeg skulle ind til byen i formiddags for at drikke kaffe og tulre rundt i Sephora med min veninde. Det var næsten lige før jeg blæste af cyklen på vej derind ;-)

Ovenstående outfit stammer fra i går hvor jeg også var en tur ude og gå i det Københavnske. Jeg har tvunget juleferie fra arbejdet, så jeg nyder disse dage så jeg er helt klar til arbejdet, når det igen kalder d.4 januar :-)

Psst… Jeg har netop købt denne frakke på udsalg hos H&M, og den er virkelig pæn i virkeligheden – så hvis nogle af jer sukkede over den til fuld pris – så kan den altså findes til det halve på nettet nu (!) Så tippet hermed givet videre.

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE - WHAT TO BUY?