CASUAL LOOK

EYELASH EXTENSIONS

lashes

/ANBEFALING. For godt to år siden prøvede jeg for første gang Eyelash Extensions i forbindelse med en artikel, som jeg skulle skrive for ALT for damerne. Resultatet blev fint, men jeg var ikke synderligt begejstret. Det betød, at det egentlig ikke var noget jeg havde lyst til at prøve igen.

Men hey.. nu er jeg altså røget i fælden igen, og thank god for det (!) Jeg har nemlig fået lavet mine vipper af den dygtigste lady på Nørrebro, og stedet hedder sjovt nok Nørrebro Vipper. Jeg er SÅ glad for resultatet, som formår at give mig de fineste vipper med det smukkeste naturlige bøj. Jeg er begejstret som I nok kan høre, og derfor er stedet også klart en anbefaling værd. Har I nogle spørgsmål til hvordan sådan en behandling foregår, så sig endelig til!

I kan også få de fineste julevipper hos Kathrine fra Nørrebro Vipper – i skal blot skrive mit navn i kommentarfeltet ved booking så får i 25 % :-)

lovec
   

6 kommentarer

 • Diana G

  Vipperne ser så fine ud. Jeg har et par spørgsmål, fordi jeg selv overvejer, at prøve eyelashextensions.

  Bruger du nogensinde mascara eller er det overflødigt?

  Synes du godt, at man kan have øjenmakeup på sine låg (fx eyeliner og øjenskygge) og fjerne dette igen uden vipperne tager skade?

  Og oplever du vipperne som tunge eller bemærker du slet ikke at du har dem på?

  Jeg synes det ville være lidt fantastisk at undgå dyre mascaraer og pandaøjne så måske kunne eyelashextensions være en mulighed.

  På forhånd tak for svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Mascara er helt overflødigt! :-) Man kan sagtens have øjenskygge på, og kunne også godt forestille mig det intet problem var med eyeliner. Det eneste er at man skal fjerne det med make-up fjerner uden olie, da det opløser limen som holder vipperne fast.

   Generelt bemærker jeg det overhovedet ikke, men der kan være enkelte gange fx. hvis man er rigtig træt, så føles øjenene ekstra tunge :-)

   Syntes det er en genial opfindelse, og jeg bruger stadig min øjenvippeserum selvom jeg har vipper på, på den måde undgår jeg at mine egne vipper tager skade. Håber du kunne bruge svarene <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sikke et fint resultat Hvor længe gælder rabatkoden på de 25%?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL LOOK