BABY IT'S COLD OUTSIDE...

MAJOR GUCCI CRUSH

guccilove

GUCCI DIONYSUS BAG & GUCCI JORDAAN LEATHER LOAFERS

ALL EYES ON GUCCI  Jeg er hovedkluds forelsket mig i to helt specifikke styles fra Gucci. Det er hundrede år siden jeg sidst har købt noget hos det ikoniske italienske modehus. Jeg tror måske, at det er Guccis nye kreative direktør, Alessandro Michele, der har haft en finger med i spillet – for jeg helt fortabt i deres AW15 kollektion, og hånden på hjertet, så kunne jeg sagtens købe mig fattig i mere end de to ovenstående styles. Til januar går turen til Paris (yaaay) så der satser jeg på at kunne finde ovenstående <3 Bon Jour.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY IT'S COLD OUTSIDE...