THAT LONG COAT

SALE – WHAT TO BUY?

udsalgs

AFFILIATE: flats TABITHA SIMMONS taske PROENZA SCHOULER bog STUFF EVERY MAN SHOULD KNOW sneakers NEW BALANCE pung BY MALENE BIRGER strik TOPSHOP lingeri L’AGENT BY AGENT PROVOCATEUR solbriller GUCCI

EYES ON SALE Så er udsalget for alvor skudt i gang, og er det bare mig, eller starter udsalget bare tidligere og tidligere. Allerede d. 24/12 begyndte min indbakke så småt at blive fyldt med  diverse udsalgskampagner, og jeg vil nødig lyde nærig, men hey – følelsen af at se de gaver man har købt i dyre domme, blive sat ned, allerede inden man har givet dem (!) er altså en lidt tam følelse. Nå men.. Det var ikke dét det her indlæg skulle handle om, fordi udsalg i sig selv er jo (ellers) er ret fedt koncept, og jeg har fundet 8 styles som jeg syntes er nogle gode udsalgs-scoops. Man kan nemt falde i fælden og overkøbe alt muligt skørt, kun fordi tingene er sat meget ned. De fejl vil jeg helst undgå, så i år går jeg en stor bue udenom mange af de butikker jeg ellers ville storme ned i. (Forresten så er udsalgsshopping over nettet faktisk utrolig rart og tusinde gange mere hyggeligt)

Hvad med Jer?…Skal I have noget til udsalg? Eller springer I over? Og hvis I har nogle gode udsalgstips så råb endelig højt.

Og så til noget helt tredje, jeg har nemlig trukket en vinder af 4. Advents konkurrencen og vinderen af den fine Malene Hocke skjorte blev Julie Brandhøj, stort tillykke – jeg har sendt dig en mail :-)

lovec
   

2 kommentarer

 • Har lige købt en ACNE parka som jeg forelskede mig i inden jul og nu kom den på udsalg :stuck_out_twe: så blev den klikket hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åhhhh… På Acnes hjemmeside Må også lige ind og kigge så! Lyder som et godt køb <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT LONG COAT