WISHES FOR CHRISTMAS

SUNNY STROLLING

IMG_0732
IMG_0731-1
IMG_0744

//WEEKEND BLISS Er der noget jeg elsker, så er det at mødes med mine veninder i weekenden. Jeg syntes tit hverdagene går så hurtigt og solen når jo knap at stå op før den går ned igen… Derfor er der intet jeg ved bedre end at nyde weekenden med dem jeg holder allermest af. Så har man bedre tid til at fordybe sig i hinandens liv og bekymringer og selvfølgelig allerhelst over en kop kaffe og med solen i ansigtet i et af københavns hyggeligste områder. (mit yndlingssted..) Kan I gætte hvor jeg taler om ud fra billedet af kirken? Nå men, sådan en søndag havde jeg i weekenden og det var virkelig rart efter et par dumme dage med sygdom.

lovec
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES FOR CHRISTMAS