TEDDY BEAR COAT

EYES ON: GOLDEN GOOSE DELUXE

eyes on golden goose

Jeg elsker hvide sneakers  og de er alt for tit en del af min hverdagsbeklædning, for lets face it – flade sko er virkelig et behageligt (og praktisk) fodtøj. Men derfor kan man jo godt ‘pimpe’ den klassiske hvide sneakers lidt op – og det lige præcis derfor jeg er faldet pladask for Golden Goose. Jeg syntes det er cool med konstrasten mellem det slidte look og så de små fine & finurlige detaljer.. Nu er spørgsmålet bare hvilke en af dem af jeg skal gå efter!  Du kan blandt andet få dem hos Matches Fashion her.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEDDY BEAR COAT