ELLE PÅ BESØG - SNEAK PEEK

EYES ON: THE WHITE & GOLD CÉLINE BALLERINAS

celine

// NEW IN I går efter arbejde skulle jeg til møde med Munthe, men inden mødet kunne jeg lige nå at hoppe ind forbi butikken Storm, for at se om de havde noget på udsalg, det havde de, og det var intet mindre end de absolut smukkeste ballerinas fra Céline, som jeg lææænge har ville have. Prisen var helt latterlig billig, og trods jeg efterfølgende faldt direkte på røven (der var glat) på vej hen til Bar Central, for at fejre mit udsalgscoop med Betina fra Munthe, så var der altså intet der kunne ødelægge min dag i går! Hvad syntes I? Elsker I dem ligesom jeg, eller syntes I også de er herre grimme ….ligesom min kæreste, der mest af alt syntes de ligner et par sutsko med bjælder.. lol…

lovec
   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE PÅ BESØG - SNEAK PEEK