EYES ON: GOLDEN GOOSE DELUXE

HOW TO GET THROUGH WINTER

IMG_2288 kopi

håndcreme JURLIQUE  love balm JURLIQUE 30 day treatment BIOEFFECT cuticle repair APPEAL4

// LIFE-SAVERS Flossede neglebånd, tørre læber og hænder og sidst men ikke mindst røde kinder og tør hud, vi kender det vidst allesammen (!) Jeg har fundet mine ultimative life-savers frem, så jeg kan komme helskindet gennem denne bidende kulde! Helt generelt er jeg jo ret stor Jurlique fan, og det gælder også deres håndcremer og især læbepomaden er helt fantastisk. Det er første gang jeg prøver Bioeffects 30 days treatment serum, men januar er en ond og barsk måned for huden så d.1 januar (helt præcist) startede jeg på kuren. Jeg lyver ikke når jeg siger at den allerede har gjort en kæmpe forskel og reddet mig fra mine ellers tørre plamager i huden som kulden altid plejer at give mig. Sidst men ikke mindst skal neglene og neglebånd også have en ektra kærlig hånd i denne tid, og jeg er blevet ret begejstret for denne Cuticle Repair fra APPEAL4! Hvad er jeres life-savers?

lovec
   

2 kommentarer

  • Astrid

    For mig er det Zinobels Intense Repair Oil til ansigtet og Burts Bees til læberne. Men vinteren er hård.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: GOLDEN GOOSE DELUXE