JANUARY YOU BASTARD

I’M IN LOVE WITH THE COCO

DSC01782

// EYES ON COCONUT OIL Jeg er fan af kokosolie. Kokosolie anses som værende en af de sundeste vegatabilske olier og har mange sundhedsfremmende egenskaber, der bl.a. styrker immunforsvaret (vigtigt) fremmer vægttab og hæmmer eventuelle svampeinfektioner i kroppen. Derudover har kokosolie en rigtig gavnlig effekt på huden og medvirker blandt andet til forebyggelse af ældning og rynker. Jeg har fået til vane at sove med kokosolie i hårspidserne én gang om ugen, om morgenen vasker jeg håret som normalt og det er virkelig den bedste og mest plejende hårkur jeg endnu har stødt på. Jeg bruger en kokoscreme fra RMS beauty, men ganske almindelig kokosolie som man bruger til madlavning kan også bruges. For nyligt har jeg også stiftet bekendskab med Vitavivas fantastiske ‘Organic Coconut oil’ som fås i pilleform, og derfor kan min krop og hud indefra også drage nytte af oliens mange fantastiske egenskaber!

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY YOU BASTARD