WEARING MY NEW GUCCI LOAFERS

JEWELLERY LOVE

bling

EYES ON REAL BLING Jeg er blevet helt bidt af smykker – og især dem i ægte guld med store smukke ædelsten. Det er nok blevet lidt af en arbejdsskade, eftersom jeg sidder med smykker til dagligt, men jeg kan simpelthen ikke få nok af dem. Hvor min smykkesamling før har været enkel og minimalistisk, kan jeg mærke at jeg ligeså langsomt bevæger mig over i en anden grøft, nemlig den grøft fyldt med ægte (og store) farvede sten.

Jeg har samlet en lille collage med nogle af mine janaur favoritter, og nogle af dem er jeg allerede gået i gang med at spare op til.. For mig har et smykke en helt utrolig og personlig værdi som aldrig går af mode, og som aldrig mister sit værd. Og hey…Hvis det er et smykke man har fået af en anden, så gør det kun det hele endnu bedre, ikk…

AFFILIATE: Ringene er fra Carré og fås her, her, her, her & her. De mørkeblå øreringe fra Hvisk fås her.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING MY NEW GUCCI LOAFERS