HOW TO GET THROUGH WINTER

WEARING MY NEW GUCCI LOAFERS

Cathrineurhammer

//NEW IN I regn og slud skal mine nye læder loafers ud. Jeg fik dem af min kæreste i forsinket julegave, og er beyond happy… De passer til stort set alt i min garderobe, og kan bruges hele året, og i de næste måneder er de perfekte med en grov sok (!) De kan købes her.

lovec
   

6 kommentarer

 • Mathilde

  Hvor er strikken fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Så fint et outfit.
  Den Trunk Bag er to die for! Hvilken størrelse har du købt den i? Jeg overvejer selv den store størrelse, men er i tvivl om den bliver for stor…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO GET THROUGH WINTER