I'M IN LOVE WITH THE COCO

WHY A BIKERJACKET IS ALWAYS A GOOD IDEA

bikerjackets

 

//EYES ON: MEOTINE No wonder, at månedens cover-girl, Gigi Hadid, bærer en læderjakke i denne måneds Vogue. Jeg vil vove at påstå, at alle kvinder bør have en ægte læderjakke i sit klædeskab. En læderjakke kan bogstaveligt talt redde tøjkriser, og så går du aldrig galt i byen med et par sorte jeans, en hvid t-shirt og en klassisk biker-jakke. Jeg har netop fået opgraderet min samling med denne grønne og ovenud fantastiske sag fra det danske mærke Meotine. Jeg kan ikke vente med at gå foråret i møde i den, og jeg forestiller mig den bliver min tro følgesvend mange år i fremtiden. Du kan finde den og mange flere lige her.

 

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M IN LOVE WITH THE COCO