SMIL! EN INVISALIGN UPDATE

AU PAIR LIFE

Aupairmm

SPONSORERET 

REJSEFEBER Der er ikke noget januar og februar er bedre til, end at give mig en forfærdelig rejsetrang. Det er ganske enkelt en følelse der gang på gang dukker om i disse måneder, og jeg forestiller mig hvordan trafikken på Momondo.dk bare stiger i disse dage akkurat som vejret viser sig fra sin grumme, mørke og kolde side. Men det er egentlig ikke det indlægget her skal handle om, det skal nemlig handle om det at være Au Pair – for det ved jeg (hvis jeg selv skal sige det) en hel masse om – og der er ikke noget jeg hellere vil i disse måneder, end at hoppe på det første fly til Australien og besøge den fantastiske familie jeg var så heldig at bo hos i år 2010 til 2011. Det er efterhånden et par år siden nu, men jeg husker ALT som var det i går. Følelsen da jeg vinkede farvel til min familie, kæreste og venner i lufthavnen, til det sug jeg fik i maven da jeg trådte ud af flyveren i Brisbane, helt klar til et fantastisk eventyr, og sidst med ikke mindst det sorgmodige farvel da jeg skulle rejse tilbage til Danmark. Mit au-pair ophold var et fantastisk minde for livet, og jeg vil til hver en tid anbefale det. Den oplevelsen det er, at være au pair er meget mere end bare et arbejde. Det er en helt unik mulighed for at bo i et nyt land, blive en del af en ny familie og få nye venner fra hele verden (for ja, det får du!) Hvis du drømmer om at blive au pair i USA, syntes jeg du skal kigge hos Cultural Care. Deres au pair program er lovliggjort af den amerikanske regering og  reglerne er designet til at beskytte både familien og au pairen til alles fordel. Det er noget af et skridt, at rejse alene til et andet land for at bo hos en familie du aldrig har mødt, derfor er det super vigtigt med et godt sikkerhedsnet – når du har det, så det bare med at NYDE resten… Er der nogle af Jer derude der har været eller overvejer at blive au pair? Jeg vil SÅ gerne høre om det :-)

lovec
   

7 kommentarer

 • Til sommer bliver jeg student og jeg har i et stykke tid overvejet at blive AU pair faktisk i USA gennem Cultural Care.

  Jeg kan læse du også havde en kæreste inden du tog afsted og det er nok der min “hale” ligger… Jeg har været sammen med min kæreste i næsten 4 år og har rigtig svært ved at tage næste skridt og rejse væk i et helt år – Hvilke erfaringer har du med det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Uhh – lige det der med kærestetingen er jeg nok ikke den rette at spørge, for jeg var ikke ikke sammen med min kæreste da jeg kom tilbage til DK igen (..det var dog ikke pga. rejsen) Som udgangspunkt tror jeg godt det kan lade sig gøre – det vil helt sikker være hårdt, men syntes heller aldrig at en kæreste må holde en tilbage for at rejse lidt ud i verden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har faktisk aldrig overvejet, det der med at blive au pair i et andet land efter, at jeg bliver student, men nu har jeg da sådan en lyst til det:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Anna, hvor skønt at høre mit indlæg kunne rykke et eller andet hos dig :-) Jeg kan ikke sige det nok, men jeg ved den overbevisning at det virkelig er noget af det bedste man kan gøre for sig selv! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og det kan være som at få en anden familie. Jeg har aldrig selv oplevet det, men jeg synes, at Cathrine beskriver hendes oplevelse så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hedegaard

  Hej Cathrine, jeg kan ud fra dit fine indlæg læse mig til, at du var au pair i Australien – rejste du gennem et selvskab?
  Jeg har selv et ønske om at blive au pair efter, at jeg har færdiggjort gymnasiet. Jeg er dog i tvivl om, hvor i verden det skal være, og jeg har længe tænkt at Australien kunne være en rigtig spændende destination:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Emilie. Jeg var nemlig Au Pair i Australien, og mit ophold foregik faktisk ikke igennem et bureau. Jeg mener jeg fandt min host-familie gennem noget der hedder findaupair.com. Det var en lang proces, for det var rigtig vigtigt at finde den helt rigtige familie. Jeg skrev næsten med dem et halvt år inden jeg kom derned, men det har været hele processen værd :-) Jeg kan virkelig anbefale Australien, jeg boede i Brisbane og det er en fantastisk by med så mange muligheder <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMIL! EN INVISALIGN UPDATE