HELLO MONDAY

FORANDRING FRYDER

…. kan I se noget nyt på bloggen? Jeg har besluttet mig for (ret impulsivt) at lave en ny header. Helt ærligt, så var jeg en smule træt af den gamle. Nu har bloggen 3 års fødselsdag her i marts, så det var ligesom passende med et lille frisk pust. Hvad syntes I? Jeg er personlig ret vild med det er så enkelt, og så lige krydret med en personlig håndskrift nede i bunden. ‘CAT DAILY’ opstod på arbejdet tilbage i sidste uge hvor jeg skulle ordne i mine noter. På forsiden af min mappe får jeg med kruseduller skrevet Cat Daily, og de efterfølgende dage vokser navnet altså på mig – og here we go.. Nu blev det altså til min nye header. Jeg er jo stadig Cathrine Urhammer blog, men følte bare der manglede noget ekstra.. Håber ikke I syntes det er helt skørt…<3

IMG_4710

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO MONDAY