WAITING FOR SUMMER

NYE VIPPER OG EN RABATKODE TIL JER <3

c

//BEAUTY Jeg har tidligere nævnt min begejstring for de såkaldte eyelash extensions, og nu kommer altså endnu en anbefaling til Jer. For små to uger siden var jeg forbi Malene Windekilde som har den skønneste lille salon ‘thepowderooom’ hvor jeg fik en behagelig vippe-behandling. Jeg valgte Cat-eye stilen hvor de går lidt længere ud i siderne, hvilket blev virkelig fint (!) Næste gang tror jeg dog jeg skal prøve en af de andre fine muligheder :-) Til dem af Jer der ikke kender eye lash extensions, så er det vipper som ligner og føles som dine egne naturlige vipper og som bliver sat på dine egne naturlige vipper, dog slipper du for at bøje dem og bruge mascara – for de sidder spot on 24/7, selv når du vågner op eller hvis du har cyklet 5 kilometer i regnvejr  (win) De holder helt op til 3-4 uger..

OG SÅ EN RABATKODE TIL JER: Malene har nemlig været så sød, at give en rabatkode til jer, så I også kan lege lidt med! Det betyder, at hvis booker tid lige her til et sæt vipper (750kr) så får i altså en gratis gellak behandling til fusserne med(værdi 299kr), hvis I skriver CMUpedi i kommentarfeltet når i bestiller <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAITING FOR SUMMER