THE EMBROIDERED BOMBER

WAITING FOR SUMMER

IMG_6077xx

IS IT SUMMER YET? Åh altså, hvor jeg glæder mig til at temperaturen stiger og de grønne blade springer ud på træerne. Indtil da, så gør jeg min forårsgarderobe klar, og det heller ikke helt dårligt, for jeg syntes foråret er en fantastisk årstid for mig (og min garderobe)  –  man kan få lov at lege med en masse lag på lag og selvfølgelig have bare ankler og lækre loafers på – jeg kan slet ikke vente med at kunne gå rigtig med disse banditter. Læderjakken på billedet har i set på bloggen, men den er fantastisk og jeg får virkelig lyst til at købe den i andre farver også! Du kan finde den her hos Meotine. God søndag<3

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE EMBROIDERED BOMBER