NYE VIPPER OG EN RABATKODE TIL JER <3

ELLE – MIT UNIVERS

IMG_6237

//CLOSE UP Kunne forstå, at I gerne ville se den artikel som ELLE har lavet med mig og mit univers, jeg har derfor prøvet at tage lidt billeder af artiklen, så I kan få et lille sneak peek på hvad det endte med <3 Det er altid lidt spændende at se hvad resultatet ender med, og hvilken vinkel de vælger at køre på, for man snakker jo om alt muligt når man bliver interviewet (jeg gør ihvertfald) så det ikke rigtig til at vide. Jeg syntes dog resultatet er rigtig fint, og det er helt skørt at se sit lille hjem sådan blive udstillet i et af danmarks største modeblade.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE VIPPER OG EN RABATKODE TIL JER <3