SATURDAY LOVE

ELIZABETH ARDEN BEAUTY

IMG_5733

BEAUTY TALK Vi kender nok alle Elizabeth Arden for deres Eight hour creme, men de har altså også lige lavet den lækreste Summer 2016 Limited Edition serie, som fangede mit blik ved allerførste øjekast. Jeg måtte selvfølgelig prøve hele serien, og min klare favorit er den cremede highlighter, der let glider hen over huden og lysner kinder og øjenbrynsben. Når man påfører den skaber den en ultrafin og lysreflekterende perlemors hud – helt som en multidimensionel effekt. Som ekstra bonus indeholder den plejende og fugtgivende ingredienser som aloe vera og E-vitamin. Min anden (nye) favorit er bronzeren.  Den indeholder en kombination af bronzer og highlighter og har udglattende ingredienser, der mindsker fine linjer og giver huden den mest misundelsesværdige solkyssede og naturlige glød.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY LOVE