âś•
WEEKLY UPDATE

HAR DU HUSKET AT FORKÆLE DIG SELV?

goodiebox

..Hvis du er typen som ikke er god til at forkæle dig selv, eller er du som jeg en inkarneret beautyfreak – sĂĄ er Goodiebox det bedste koncept for dig. Det bliver ikke smartere (og billigere). For 159 kr om mĂĄneden. (inkl. fragt og uden binding) fĂĄr man tilsendt den fineste lille boks med udvalgte produkter hver eneste mĂĄned. Jeg er helt vildt begejstret for indholdet i denne mĂĄned, og indtil videre har jeg allerede to favorit produkter jeg priser mig lykkelig for at have stiftet bekendtskab med. Det er Karmameju Micellar Water og den skønneste dagcreme fra JorgObĂ©. Jeg mener, at denne mĂĄneds goodiebox allerede er udsolgt, men skal du være sikker pĂĄ du ikke gĂĄr glip af noget til næste mĂĄned, sĂĄ kan du tilmelde dig lige her. :-) (indeholder affiliatelink)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY UPDATE