WEEKLY UPDATE

HAR DU HUSKET AT FORKÆLE DIG SELV?

goodiebox

..Hvis du er typen som ikke er god til at forkæle dig selv, eller er du som jeg en inkarneret beautyfreak – så er Goodiebox det bedste koncept for dig. Det bliver ikke smartere (og billigere). For 159 kr om måneden. (inkl. fragt og uden binding) får man tilsendt den fineste lille boks med udvalgte produkter hver eneste måned. Jeg er helt vildt begejstret for indholdet i denne måned, og indtil videre har jeg allerede to favorit produkter jeg priser mig lykkelig for at have stiftet bekendtskab med. Det er Karmameju Micellar Water og den skønneste dagcreme fra JorgObé. Jeg mener, at denne måneds goodiebox allerede er udsolgt, men skal du være sikker på du ikke går glip af noget til næste måned, så kan du tilmelde dig lige her. :-) (indeholder affiliatelink)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY UPDATE