ELIZABETH ARDEN BEAUTY

MIT INVISALIGN FORLØB – NY UPDATE

LETS TALK ABOUT TEETH Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at lave en lille video til jer, hvor jeg snakker løst og fast om mit Invisalign forløb. Jeg har aldrig prøvet det her med videoer før, så strukturen i videoen er måske lidt rodet, men jeg håber at nogle af jer derude som overvejer denne behandling, kan bruge videoen til noget. Jeg snakker på et tidspunkt i videoen om at jeg gerne vil vise nogle før og efter billeder, men jeg kunne ikke liiiige få dem til at poppe op inde i videoen, men til gengæld kommer der nogle (grumme) før-billeder til slut i videoen, således I kan se den forandring jeg allerede har været igennem. Som I nok kan se, så var mine tænder i undermunden virkelig slemme, og I kan nok forstå at jeg er SÅ utrolig taknemmelig for jeg allerede nu, efter kun fire måneder, kan se en ret utrolig forskel.

Jeg har været så heldig at få skinnerne sponsoreret af Implantatklinik København, men alle udtryk og holdninger i mit indlæg er mine egne.

   

20 kommentarer

 • Ana

  Sikke en fin video! Synes du fungere meget naturlig foran et kamera, så det skal du slet ikke være nervøs for! og desuden virker du skide SØD! Jeg er forresten også ret utålmodig men jeg nået til 11 skinne ud af 42, så jeg er nået en fjerdel gennem forløbet hehe. Overvejer også snart at skifte dem hver 10.dag istedet for 14, men synes det er svært at have dem i 22 timer i døgnet, når jeg hele tiden snacker haha. hvordan gør du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ihh… Tusind tak for dine søde ord. Det er jeg SÅ glad for at høre du syntes :-) Hvor er du sej, og når først man er ovre de første 10, så begynder der at ske noget syntes jeg. Det ska du klart gøre hvis du får go fra din tandlæge, det så fedt at kunne skifte så ofte (+ processen går hurtigere).. Det er mega svært at have dem i så meget – især når man elsker at snacke meget i løbet af dagen. I starten var jeg meget kontrolleret og havde dem meget sjældent af, men nu kan jeg godt komme til at tage dem af lidt for længe af gangen eller mange gange i løbet af en dag. Tror det er okay, så længe man så sørger for måske at give den fuld skrue fx. i weekenden eller på enkelte dage så man hele tiden holder ved lige :-) Men omg det er mega svært, haha!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gabriella

  Ej hvor virker du bare vildt sympatisk og sød, og som Ana skrev “meget naturlig foran et kamera”. Jeg vil super gerne have sådan en bøjle på en dag, jeg har ret skæve tænder, i både over og undermund. Det påvirker mig meget, og jeg holder altid hånden for munden når jeg griner, det er noget jeg er meget bevidst omkring når jeg er ude blandt mennesker. En dag når økonomien er til det, så vil jeg gøre det for mig selv. Anyway, probs til dig, fordi du er super sej, og så er du altså virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvor er du sød! Det er jeg meget glad for at høre at du syntes <3 Jeg har faktisk også altid holdt mig for munden når jeg grinte, men den refleks er jeg endelig ved at slippe nu og det er så befriende ;-) held og lykke med dit kommende projekt, jeg er sikker på det vil være det hele værd :-) Og tusind tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke en forvandling, der allerede er sket. Hvad så når du er færdig? Risikerer man ikke, at tænderne falder tilbage eller skal man blive ved med at bruge sin sidste skinne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Når man er færdig med forløbet får man sat en såkaldt metaltråd på bagsiden af tænderne – den er ganske usynlig, men sørger for, at tænderne bliver hvor de skal. Metaltråden kan sidde der hele livet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Ville selv gerne have været i behandling med skinnerne, men min tandstilling var desværre for kompliceret til at kunne behandles med skinner. Togskinner var den eneste løsning! Som du siger i videoen, så lyder det bare meget omfattende. Jeg har dog valgt at få den på indersiden i overmunden og en hvid togskinne i undermunden, som aldrig ses heller. Ville bare sige, at der er muligheder for en æstetisk, usynlig tandretning selvom det er med togskinner. Det er i hvert fald den bedste beslutning jeg har taget. Bare det at gå i gang med retningen af tænderne hjalp med at få et mere afslappet forhold til det at grine uden at dække det til. Nu her, lidt mere end et år senere sidder mine tænder vildt flot og glæder mig bare til sommer hvor bøjlen kan komme af. Downside: den noget højere pris…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det lyder også som en rigtig smart og fornuftig løsning du har valgt – det ville jeg helt sikkert også have gjort hvis mine tænder ikke var egnet til Invisalign. Jeg har også allerede nu fået et mere afslappet forhold til mine tænder, og det går kun i den rigtige retning herfra :-) Tusind tak for din kommentar – det er SÅ fedt (og lidt befriende) at man altså ikke er den eneste som render rundt med bøjle på! Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig og ærlig video. Selvom jeg ikke selv står og har brug for bøjle, syntes jeg faktisk at videoen var vildt spændende og lærerig alligvel. Jeg ville ikke have noget imod at se flere videoer fra dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Du sød! Tak – det vil jeg bestemt overveje om jeg kunne gøre igen en anden gang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Cathrine,
  Jeg tænke lidt omkring, hvis du skal ud? Hvad Lan du drikke, hvis man kan – hvad gør man? Sådan mere det sociale i det?? Nu man skal værste tænder ofte mv.
  Jeg har selv været til forundersøgelse omkring bøjlen, og lige det aspekt er jeg lidt nysgerrig på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Pernille. Det er et rigtig godt spørgsmål, og også noget jeg tænkte meget på selv i starten. Den første måned var jeg meget regelrytter, og drak kun vand med bøjlen på. Nu jeg blevet lidt mere ‘loose’ – for der sker ikke noget ved det :-) Jeg har faktisk både prøvet at drikke øl og hvidvin med skinnerne på. Rødvin tror jeg måske ikke er så smart. Det bedste råd er nok, at hvis man absolut skal gøre det, skal man bare huske at børste tænderne + skinnerne grundigt når man går i seng :-) Tror det handler om at gøre det med måde, for selvfølgelig skal man ikke gøre det hver uge – men skulle det ske, så skal det nok også gå :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Cathrine :-) Det er en rigtig god video, jeg vil gerne høre hvilket kamera og mikrofon du bruger, hvis du vil fortælle det ? Jeg er selv blogger nemlig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak! Kamera er Sony Alpha 5000 tror jeg det hedder ;-) Mikrofonen er bare den inde i kameraet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Cathrine. Tusind tak for den fine video! Jeg er selv på skinne 9, og har det meget som dig med, at obsesse lidt hver gang folk ser på min mund-men det GØR folk jo bare ofte, når man taler. Men jeg prøver at vænne mig til det, ligesom jeg skal blive bedre til at have den i ved møder. Eksterne møder, hvor man skal tale meget og sidde lige over for den anden, er for mig den største udfordring. For de er jo svære at se, men jo ikke usynlige, som du også siger ;) på mit job kan der sagtens være 6 timers uafbrudt mødeaktivitet- og det fungerer jo ikke, hvis jeg slet ikke har bøjlen i undervejs. Så nu forsøger jeg at stramme op.

  Håber at følge din rejse med invisalign ved siden af alt det andet fine, der altid er at udforske på din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Cathrine,

  Tak for en rigtig god video! Du virker så sød og nede på jorden :)

  Jeg har netop fået mine invisalign skinner på i dag, men er lidt i tvivl om hvordan jeg skal rense dem. Har læst andre steder på nettet at mange invisalign-brugere døjer med dårlig åbne grundet bøjlen – er det også noget du oplever?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Sofie. Hvor er du sød – tusind tak! Og tillykke med du netop har fået din bøjle på! De første uger er klart de værste, når de er overstået og du er inde i en rytme bliver alt meget nemmere. Ja – man får klart dårlige ånde.. ØV! Men heldigvis kan man børste tænderne så ofte man vil (selvom det lidt besværligt).. Jeg tykker faktisk tyggegummi med mine på (tror ikke det er noget de anbefaler.. haha) Men til spørgsmålet om rensning. Så skal de børsten som udgangspunkt om morgenen og om aftenen ligesom når du børster dine tænder. Jeg skyller som regel mine når jeg tager dem på igen efter fx. frokost – men har ikke en tandbørste med på arbejdet. Håber du kunne bruge mine svar <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kære Cathrine, tusind tak for din fine blog og for at du deler dit Invisalign forløb!! Jeg har igår været til 1. forundersøgelse hos implantatklinikken, og de mener, at det kan lade sig gøre, så jeg skal til scanning i næste uge :) Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det kunne blive, men synes godt nok, at det er dyrt – og også lidt grænseoverskridende i min alder (er lige fyldt 27!). Kan du stadig anbefale det.. ift. smerter, besvær osv.? Og hvad gør du socialt? Altså med drikke og mad – hvis man er til fest eller ude at spise, kan der jo hurtigt gå nogle timer ved middagsbordet, så jeg er lidt nervøs ved, hvor besværligt det bliver..Og nu så jeg, at du får skinnerne sponsoreret, men jeg håber, at du alligevel vil svare ærligt :) Kh. Josefine. PS.Du ser så sød og naturlig ud bag et kamera, og dit hår er simpelthen så smukt! Vil se frem til flere updates!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Josefine. Det er mig der takker for den søde kommentar – hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge dette indlæg til noget :-)
   Jeg kan absolut stadig anbefale det, og nu har jeg haft skinnerne siden slut november, så de er også blevet en hel normal del af min hverdag. Det er SÅ utroligt hvad de har gjort for mig smil og ansigt generelt, og de er efterhånden så flotte at folk begynder at kommenterer på hvor pæne mine tænder er – en situation jeg ellers aldrig troede jeg skulle komme ud for! Jeg tager dem ud når jeg spiser og hvis jeg drikker meget farvede drikke, ellers kommer de i efter maden og så drikker jeg også med dem på (selvfølgelig med måde, men de kan de godt tåle hvis du spørger mig :-)) Dette er mine helt ærlige tanker om forløbet, og jeg går faktisk i disse dage og pønser på en ny video om hele forløbet indtil videre (gode som dårlige), så stay tuned <3 KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Tusind tak for dine svar! Det lyder så godt, og hvor er det fedt for dig! Jeg kan heller ikke forestille mig, at jeg får komplimenter for mine tænder – de er ret skæve i undermunden – men måske en dag :) Jaa, jeg ser frem til flere videoer og invisalign-updates fra dig! Knus J.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELIZABETH ARDEN BEAUTY