A TOUCH OF GOLD

PROJECT HEALTHY & STRONG BODY

 //WEEKEND Jeg startede morgenen med at troppe op i FitnessDK for at blive meldt ind. Jeg har længe gerne ville starte med at træne igen, og NU skulle det så være. Jeg har vitterligt intet sport dyrket i over et år (bortset fra at cykle) og nu går den altså ikke længere. Jeg er teamet op med min bedste veninde, og sammen skal vi hjælpe og pushe hinanden. Selvom det bliver hårdt, så glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang, og når man træner med nogle man kender, så bliver det hele også lidt sjovere. Efter en omgang TRX træning og en prustende tur på løbebåndet sluttede vi af med en velfortjent palæo juice (!) Mmmh.. Sommer, kom bare an..

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TOUCH OF GOLD