PROJECT HEALTHY & STRONG BODY

WARM ME UP

gcc
Processed with Rookie Cam

jakke ACNE taske CÈLINE skjorte ENVII bukser HOPE sko VERONIQUE BRANQUINHO solbriller CÈLINE

LOOK OF THE DAY Sig mig engang.. Hvor bliver foråret lige af? Jeg ved godt jeg efterhånden har nævnt det et par gange herinde,  men NØJ hvor jeg altså glæder mig til vi snart går en tid i møde med lidt varmere temperature (så jeg kan smide noget af min upraktiske overtøj). Billederne er fra weekenden hvor jeg var så heldig at låne min søde venindes ovenud misundelsesværdige Acne jakke. Hvis man bare havde sådan én ville vinteren ikke gøre mig noget ;-)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJECT HEALTHY & STRONG BODY