NEW IN

WEEKLY UPDATE

xxsunglasses LINDA FARROW fur MEOTINE shoes GUCCI bag KAREN BY SIMONSEN

EASTER DAYS Håber I nyder påsken? Jeg har haft nogle skønne og ret afslappende dage, hvor jeg både har haft tid til at slappe af derhjemme og hjernevaske mig med ligegyldige, men utrolig tidsslugende (er det et ord?) TLC programmer. Jeg har heldigvis også haft tid (og overskud) til at se gamle venner som jeg desværre har forsømt lidt den seneste tid, fordi der har været så meget at se til med job osv. I torsdags var jeg ude med en af mine venner på The Barking Dog der ligger på Nørrebro lige ved Skt. Hans Torv – og hold nu op, nogle vilde og smagfulde drinks de havde der. Det sted kan jeg virkelig anbefale. Fredags stod den på tømmermænd og en tur til Starbucks som er åbnet ved lige på Trianglen ved Østerbro. I går var jeg til hyggelig påskefrokost hos familien, og nu står den altså bare på rengøring inden jeg skal hente min kæreste i lufthavnen <3 Håber I har haft en dejlig påske indtil videre (den er jo heldigvis ikke helt slut endnu!)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN