I JUST BOUGHT

10 TING DU NOK IKKE VIDSTE OM MIG..

IMG_7282

Håber I alle har haft en skøn 1.april og ikke er hoppet på for mange fjollede narrestreger. Dagens indlæg er af en lidt anden kaliber end den I kender herinde, for jeg har nemlig valgt at give ordet til min bedste veninde Katrine – (ja, det er hende der optræder ret ofte på min snapchat) Hun har lavet en såkaldt liste med ting hun mener I ikke ved om mig. Please tag lige indlægget med et gran salt ikke, haha – syntes altså ikke tingene er slemme som hun fremstiller dem som ;-) Anyway, here we go:

10 ting du ikke vidste om Cathrine

Cathrine og jeg mødte hinanden i vores ”kejtede-periode” hvor foundation-forbruget var på sit højeste niveau og hvor selvbruneren vi brugte var den mørkeste tone man kunne få på markedet. Vi har været venner i 10 år og det fejrer jeg ved, at fortælle Jer 10 ting I ikke vidste om min bedste veninde Cathrine.

1. Cathrine er kræsen. Det er vi vel egentlig begge to, men Cathrine tager kræsenhed til et helt nyt niveau. Hun er ikke typen man sådan lige får overtalt til at prøve noget nyt. Retter hun ikke synes lyder lækre vil hun ganske enkelt ikke prøve. Hvilket limiterer madudvalget til vores månedlige pigemiddage.

Udover at være kræsen har hun et had til løg. Tanken om løg giver hende myrekryb. Bliver det ved en fejl serveret for hende, bruge hun så lang tid på at fjerne løg fra maden at retten bliver kold.

2. Hendes yndlings slik er Truxa-stænger.

3. Geordie Shore, Jersey Shore, Undercover-boss og ja faktisk ALLE serier på TLC er hende “guilty pleasure”. Det er ikke noget hun kan lide at indrømme, specielt ikke overfor kæresten. Da hans kommentar ofte er ” Du bliver dum af at se de programmer” Men er hun alene hjemme, udnytter hun tiden og ser alle hendes yndlingsprogrammer.

4. Man siger at kvinder kan multitaske. Dette er specielt ikke tilfældet for Cathrine. Man kan have en telefon samtale med hende der pludselig kan blive helt stille, da hun lige skal koge vand til te.
Er man sammen med hende er det bedst at få hende til at lægge telefonen væk, for hvis hun får hang til Instagram, kan man ende med at sidde i stilhed i meget lang tid.

5. Siden jeg har kendt hende, har glattejernet været en stor del af hendes liv. Hun har altid det nyeste og smarteste glattejern på markedet. Hårolier og plejeprodukter til håret er heller ikke noget hun spare på. Håret skal være HELT glat inden hun skal nogle steder.

6. Nu hvor vi er i gang med plejeprodukterne, kan vi ligså godt snakke om kommoden. Kommoden hvor Cathrine opbevarer 160 skønhedsprodukter, der har funktioner jeg slet ikke kender til. Hun går meget op i at pleje sig selv og har cremer, serummer og olier til storset alt. #BLOGGERLIFE

7. Hun kan ikke lide katte !

8. Cathrine er en rigtigt sjov og glad pige som griner rigtigt meget, hvilket er skønt. Men Cathrine er udstyret med det mest højlydte og skingre grin. Er man på café eller lignende med hende, kan du forvente en hel masse hoveder der vender sig for at finde ud af hvad det var for en lyd. Det rigtigt svært at beskrive lyden, men forestil dig den lyd en gris laver når den er bange, og så forestil dig at grisen råber ”HAH” i det toneleg, for det er faktisk det eneste der bliver sagt, resten af grinet er ”silent laugh” med mavekrampe.

9.Hendes yndlings film er Bridget Jones, hun har set den så mange gange og kan alle replikkerne og griner altid af de samme sjove scener i filmen

10. Online shopping er blevet noget af en dyr hobby for Cathrine. Er et stykke tøj hun ”craver” udsolgt, er Cathrine online hver dag efterfølgende i håb om at den vil komme ‘back in stock’ så hun kan købe det.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT