#Girlsunited

EYES ON: THE HOODY

ht

Ja.. Det er god nok.. Nu kan du være komfortabel og stylish på samme tid, for den såkaldte garderobefavorit, elsket af især teenagers, er altså blevet et decideret mode-item. Men stylingen er altafgørende her, så medmindre du rent faktisk er 16 år eller en hot model off-duty, så skal du passe på med at gøre det for afslappet. Jeg ville style den grå hoodie med et andet af sæsonens hotteste items ‘ the slip dress’ eller sagt på en anden måde (så alle dødelige non-fashion-people kan være med) Spaghetti-stropkjolen fra 90’erne (!) Hav gerne et par læderbukser eller lyse jeans under samt med et par low-key sneakers  på fødderne. Her sværger jeg til den klassiske Chuck Taylor sko.

AFFILIATE hoody HER slipdress HER sneakers HER

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Girlsunited