BLUE LINGERIE

NEW GIRL IN TOWN

NEW IN Sig pænt goddag til min nye allerbedste (og pæneste) følgesvend. Jeg modtog hende i dag efter flere dages ventetid, hvad der nærmere føltes som flere år. Jeg har lige siden jeg husker, haft en Chanel taske på min “voksen must-have liste”, og nu kan jeg endelig langt om længe krydse det felt af. Tjek. Åndssvagt hvordan en material ting, som en taske jo er, kan gøre en glad helt ned i maven? Men for mig er denne taske også et symbol, et symbol på en såkaldt milepæl i mit liv, som jeg er rigtig stolt af. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle tage det sikre valgt og gå efter den klassiske sorte Chanel 2.55’er model – men mit farverige hjerte bankede et ekstra slag for denne perforeret og dustblå 2.55 model, som jeg uden tvivl vil kunne integrere i hele min garderobe uden så meget som at blinke med øjnene. Derudover har jeg også lagt vægt på at det skulle være en model som man ikke ser på hvert gadehjørne, men derimod en anderledes og mere sjælden model som forhåbentlig også vil følge mig mange år i fremtiden.

   

12 kommentarer

 • Soph

  Wow hvor er den flot! Er vild med, at det ikke er den black basic, som alle har, men denne har alligevel noget klassisk over sig, også er den helt unik! Godt valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den er simpelthen så flot! Det er et virkelig godt køb. Sjovt du også har en “voksen musthave-liste”,det har jeg også. Jeg har lovet mig selv en flot taske, når jeg bliver kandidat til næste sommer. Glæder mig allerede. :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak Christina. Jeg er virkelig også helt ind til knoglerne glad for den. Især fordi den også står for noget symbolsk og som et cadeau for at jeg er et sted i mit liv, som jeg godt kan være stolt af. Jeg er SÅ fan af voksen-lister og ønsker dig alt held og lykke med din kandidat, din voksen musthave-liste og din kommende taske :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er den fantastisk!
  Hvis du så vil af med din grønne velourbasse fra ebay så råb lige højt! Jeg var for langsom :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ej er den væk derinde nu? ØV – men jeg skal nok notere at den skal videre til dig hvis jeg skulle gå hen og sælge den ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh tillykke med den! Er også SÅ glad for min som jeg endelig købte efter at have haft den på ønskelisten i 6 år, og har ikke fortrudt det et eneste sekund! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Wow! Den er sååå fin 💎! Hvor har du købt den henne..? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor har du købt den henne? Den er SÅ fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Må jeg spørge om cirkapris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det vil jeg helst ikke kommentere herinde :-) Send mig gerne en mail. Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE LINGERIE