HUDPLEJE MED FÆRRE INDHOLDSTOFFER

ON MY MIND

FLOWER

AFFILIATE: jacket NIGHT MARKET hoodie IVY PARK jeans MIH JEANS parfume DIPTYQUE socks MISSONI earrings CARRÈ

Et farverigt sind. Jeg har farver, mønstermix og perler på hjernen i dag og det er der kommet denne ‘ON MY MIND’ collage ud af. Et skørt miks af noget spraglet, delikat og behageligt – faktisk lige som jeg elsker at se ud til hverdag, haha. Jakken gad jeg godt tilføje til min forårsjakke garderobe, for den er lige noget nær perfektion og forestiller mig at man ikke kan andet, end at give folk en smil på læben med de store margerit lignende blomster der er syet på. <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUDPLEJE MED FÆRRE INDHOLDSTOFFER