HELLO MONDAY

WEEKEND GET-AWAY

IMG_9242

fur MEOTINE pants BASICAPPARAL shirt ZARA bag BY MALENE BIRGER

Beklager stilheden på bloggen, men jeg haft stikket trukket ud her i weekenden, alt imens jeg har nydt min kæreste og nogle fantastiske omgivelser i det skønne svenske land. Helt præcis har jeg opholdt mig på Falkenberg Strandbad, som ligger godt 2 timers kørsel fra København. Meget mere om det ophold i et andet indlæg, for opholdet fortjener sit eget indlæg, så anbefalelsesværdigt som det var. Nu er jeg hjemme på matriklen på Nørrebro igen (godt veludhvilet) og glæder mig til at gå en ny spændende uge i møde. God søndag <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO MONDAY