CURRENT FAVES

Jeg har testet en masse gode produkter på det seneste – her er tre favoritter:

IMG_1281

MARIO BADESCO – Drying Lotion. Fantastisk hurtigvirkende tryllecreme som selv Kylie Jenner sværger til. Dyp en vatpind ned i den pink masse (ikke ryst (!) og dup den efterfølgende på din bums inden du går i seng. Når du vågner op dagen efter er bumsen væk. Er det en værre krabat, så skal den måske have en lille omgang til, men ellers er du good-to-go meget hurtigt, for som navnet antyder, så dræber og udtørre væsken bumsen og fjerner evt. talgknopper. Absolut musthave til alle der døjer med en lille uvelkommen ven i nød og næ.

GLOSSIER BALM – Læbepomaden som er så meget mere end dét. Jeg bruger den også på kindbenene for lidt naturlig glow samt på tørre og sprukne neglerødder. Til trods den lille størrelse er den dejlig drøj i brug !

NU SKIN AGELOCTru Face Essence. Okay, hold på hat og briller. Dette serum-produkt er min nyeste favorit på beauty-hylden for den er genial til at bekæmpe fine linjer og til at stramme huden op – og så hjælper den med at beskytte min hud mod de onde frie radikaler. Skal bruges før dagcreme/natcreme.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATEST LOOK