DET SKAL DU PÅ SØNDAG

Når bøjlen ryger i skralderen, og lidt om en god aften..

IMG_3802
Jeg er helt mæt på kærlighed i dag. Jeg havde den dejligste aften med de skønneste veninder i går, og jeg havde i anledningen af min fødselsdag i mandags inviteret dem på mexicansk tapas ala fish tacos, tacos especial og hot chicken tenders på altid overloadede Condesa, som også må siges at ligge fantastisk i et idyllisk solspot lige ned til kanalen. Jeg havde bestilt bord til kl.21, og eftersom vi allerede mødtes kl.19, havde vi lige et par timer at nyde ude i det fri inden maden skulle indtages. Det blev udnyttet til sit fulde (med resten af kbhs befolkning) nede ved broen med lidt sommerdrinks for lige at skabe den helt ægte sommerstemning. Et kort sekund overvejede vi at hoppe på den store båd og tage en tur med kanalrundfart, men turen var desværre lidt for lang til vi kunne nå tilbage i tide, så det aftalte vi at gøre en anden god gang.

catdailyx
Inde på Condesa var der godt gang i den, og maden var så lækker, men også liiidt stærk (jeg er SÅ dårlig til stærk mad, hah) Anyways, så skete der det sygeste! Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle skrive det her på bloggen, men det næsten for komisk til at lade vær. Så, here we go: Som I jo ved, så har jeg stadig bøjle på (læs mere om den her og her) og eftersom man ikke spiser med den, havde jeg selvfølgelig taget den af inden maden. Desværre havde jeg glemt min bøjleæske, så jeg havde derfor pakket den fint ind i min serviet, til stor morsomhed hos nogle af pigerne :-D Efter maden går jeg lige på toilettet, og da jeg kommer tilbage er maden ryddet væk. Vi skåler, griner og fortæller sjove jokes og midt i alle herlighederne kommer jeg i tanke om jeg da lige skal huske at tage min bøjle på igen. MEN HVOR FUCK ER BØJLEN? Vi kigger allesammen rundt på hinanden og må konstatere at den har tjeneren da taget med sig for 10 min siden, da han ryddede bordet (!) Holy Moly en komisk krise jeg pludselig var kommet i, kan I nok forstå! Så mig hen til en ret sød (og overraskende forstående) tjener. Jeg fortæller hende min situation, og hun får sat en større eftersøgning i gang ude i køkkenet. Deres hoveder er helt nede i skraldespanden og jeg siger pænt og lidt flovt til dem, at jeg altså gerne selv vil lede efter den, hvis det er. Den ide får hun hurtigt viftet væk, for de har tydeligvis situation under kontrol, og ud kommer en anden sød tjener med min bøjle pakket fint ind fra tidligere. “Jeg har lige vasket den for dig” siger hun.. “EJ, tusinde tak skal du have”, får jeg fremstammet sådan OK akavet. Det skal lige siges jeg også selv lige måtte ud og skylle den på toilettet efterfølgende. haha! Og sådan gik det til at bøjlen min røg en tur i skralderen – og op igen… Jeg lagde lidt ekstra drikkepenge til de søde tjenere den aften, og er helt sikker på de har fået sig et godt grin efterfølgende ;-)

   

7 kommentarer

 • Marlene

  Tillykke med din dag :-)
  Hvor er din flotte nederdel fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Jeg er selv i overvejelsesfasen omkring invisalign tandretning tager du den også ud når du drikker andet end vand som fx. den sommersby på billedet? :) Jeg har læst nogle steder at den godt kan blive misfarvet ved fx. kaffe/the i hvert fald, men hvad er din erfaring med det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Samantha. Det gjorde jeg faktisk i starten, men fandt hurtigt ud af at der ikke sker noget ved fx. at drikke sommersby/cola osv. Sørger bare for at børste tænder godt, skylle med vand og undgå helt farvede drikke som fx. rødvin. Har også drukket både te og kaffe og der sker ikke noget – jeg skifter jo skinner hver 10 dag, så de når aldrig rigtigt at blive misfarvet. Håber du kunne bruge mit svar <3 Kan KUN anbefale invisalign. Kh Cat

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • linekyed

  Hvor er blusen fra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er fra Mango :-) Købt for en uge siden ca.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am really grateful to the owner of this web page who
  has shared this great post at at this place.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL DU PÅ SØNDAG