CURRENT FAVES

THE PERFECT GET AWAY

det perfect get-a-away

… Tilbage i april måned inviterede jeg min kære kæreste med på en lille get-away med det formål, at få nogle afstressende dage væk fra hverdagens travlhed. Som jeg også har skrevet et lille indlæg om her, var det en helt fantastisk tur som helt klart er en stor anbefaling værd. Okay, og hvor er det så henne tænker du måske? Det er et kur-sted beliggende ca. 2 timers kørsel fra København oppe i det skønne Sverige i byen Falkenberg, og stedet hedder passende Falkenberg strandbad. Når man ankommer bliver man mødt af en fantastisk lounge og reception samt borde fyldt med sunde snacks og frugt samt kaffe og te. Vi fik hurtigt vores værelsesnøgler og da dørene åbnede til vores skønne værelse kunne begejstringen ingen ende tage (!) Smukkeste værelse med havudsigt og champagne på køl…JA TAK. Vi nåede lige at nyde udsigten inden vi skulle ned og have vores SPA IVORY behandling i det mest luksuriøse spaområde. Behandlingen var fantastisk og ret intim, da man selv skulle hjælpe sin partner med at smørre sig inde/scrubbe osv. Jeg kunne ikke have mit kamera med, så syntes I skal kigge lige her – hvor I også kan læse meget mere om behandlingerne. Efter sådan en omgang på ca. 2 timer er man helt afslappet – og rigtig dejlig blød og velfugtet. Vi sluttede dagen af med tre-retters menu, GT’er og en masse vin alt i mens solen gik ned over restauranten og pianoet spillede de skønneste klassiske melodier. Vi blev ret tipsy (de svenskere forstår at lave Gin Tonic) og sad og snakkede til langt ud på natten. Dagen efter var der kæmpe morgenbord, og så vendte vi ellers snuden hjem.. Mmmh, får helt lyst til at tage igen snart igen, mens jeg skriver dette indlæg.

 

Indlægget er sponsoreret af Falkenberg Strandbad – men alle holdninger i indlægget er mine egne.

 

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT FAVES