WHAT I WORE YESTERDAY

The perfect sneakers

cc

New Balance – Sneakers – Model 301.

NEW IN Jeg har faktisk solgt stort set alle mine sneakers, da jeg af en eller anden årsag blev lidt træt af dem. Men nu har jeg altså fundet en model som jeg ikke lige sådan er træt af – tværtimod, så syntes jeg de har et virkelig fedt retro design, og de har siddet på mine fødder stort set hver dag, siden jeg fandt dem i Gossip inde i byen i sidste uge. De kan også findes lige her.

   

2 kommentarer

 • Louise

  De er fantastiske! Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Meget normale. Er en ren 38, og det er disse også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I WORE YESTERDAY