Double Trouble Gang

TREAT ME NOW

IMG_9443-1

Hej skønlinger (is that even a word..?) Jeg er i hupla her til morgen efter en dejlig lang nattesøvn og to store kopper kaffe. Min kæreste er ude og rejse (igen igen) så jeg brugte hele min fredag aften på at surfe nettet tomt for tøj. Når jeg rigtig skal “nørde”, så elsker jeg at gå TheOutnet, Mytheresa, ASOS, H&M, Zara – you name it – igennem for tendenser, nyheder og potentielle must-have scoops. Jeg ender altid med at lægge alt muligt i kurven, for så at lukke computeren ned, og kigge det hele igennem efter at have sovet på det. For hvor meget af det har man egentlig lige brug for? Jeg vil derfor kalde mig en såkaldt second-day-shopperhvis det giver mening? Giver det lige en dag eller to før jeg rent faktisk køber noget. Nogle gange endnu længere tid… Men en dags tænketid er ret fornuftigt, også selvom det kun er en top til 79 ,-

Anyhow, det var lidt shopping lessons fra en, hvis jeg selv skal sige det, ret inkarneret netshopper :-D Nu springer vi lige lidt i det, for jeg vil nemlig gerne anbefale en hel genial side til Jer, som jeg har fundet – Treatmenow.dk hedder den, og det er en side der tilbyder last-minute behandlinger hos de bedste klinikker og behandlere i København, hvor du samtidig får 20-40% på hver behandling. SÅ smart! Jeg har allerede booket en tid og prøvet en massage hos Pure Zen på Østerbro. :-) Virkelig genialt hvis man er lidt impulsiv og gerne vil have klippet spidserne nu nu nu, da man kun kan bestille tid tre dage frem.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double Trouble Gang