MIG NÅR JEG..... #VOL1

BEAUTY ON SALE

SPONSORERET AF ELLOS

beuatysale

OGX Argan Oil Mask, bareMinerals eye brightener, Makiash Powder Brush

Som den beauty junkie jeg nu engang er, kan skønhedsprodukter på udsalg gøre mig helt ekstatisk og jeg kan bruge uendelig lang tid på at kigge alle sider igennem efter produkter jeg ikke lige vidste jeg manglede. ELLOS holder kæmpe udsalg – og udover deres lækre boligafdeling har de også sat en masse gode skønhedsprodukter ned. De sælger blandt andet L’oréal, bareMinerals og deres eget virkelig gode og bestemt undervurderede mærke Makiash. Du kan finde hele deres udsalgsside HER, og jeg har allerede været der og har blandt andet køb lidt nye cremer fra Sense of Karma. Sense of Karma donerer faktisk 3 kr. pr. solgte produkt i samarbejde med Help@hand til piger i Filippinerne så de kan få en uddannelse, som gør at de kan få et arbejde og blive selvforsørgende. SEJT!
IMG_6079

Sense of Karma Body Scrub, Sense of Karma Body Lotion

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG NÅR JEG..... #VOL1