CALVIN KLEIN BIKINI

FANTASTIC FIVE

farverige

(AFFILIATE) strawbag NLY trousers RODEBJER jacket DRIES VAN NOTEN espadrillos SOLUDOS top CECILIE COPENHAGEN

//COLOURFUL MIND Okay, jeg kan godt se nu at jeg havde farver på hjernen da jeg lavede denne collage. hah! Men ikke destomindre, så gad jeg altså godt have alt dette i klædeskabet her til morgen – og ja jeg ville bestemt heller ikke have noget i mod at sætte det alt sammen sammen. Jeg er lige for tiden super inspireret til at iføre mig massere af mønstermix, tydelige logoer samt sætte looks af komplementære farver sammen. Hvad siger I.. YES or NO GO <3?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALVIN KLEIN BIKINI