DATENIGHT

FLOWER POWER DRESS

IMG_5144

dress ZARA shoes SUPERGA sunglasses KBLEYEWEAR

Hellow <3. Jeg er netop hjemvendt på matriklen efter et par hyggelig timer til navnefest/fødselsdag på Nørrebro. På vejen hjem fik jeg selvfølgelig også lige foreviget dagens look. På mig har jeg min nye silkekjole, som jeg også viste frem på snappen i sidste uge. Jeg forestiller mig at den blive en klar favorit denne sommer, og så er jeg ret vild med længden som er lidt atypisk mine andre sommerkjoler.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATENIGHT