FANTASTIC FIVE

HOW TO WEAR A MAXI DRESS

Processed with VSCO with hb2 preset

AFFILIATE dress NELLY bag GOYARD slippers MANGO anklet chain CARRÈ

I sidste uge, da sommeren og de varmere temperaturer stadig var over os, fik jeg endelig luftet min nye oversize maxi kjole. Jeg syntes som hovedregel at en maxidress bør være aldeles let og luftig. Gerne med knapper som denne, og jeg vil også mene slids kunne fungere rigtig godt. Jeg har mine nye yndlings slippers på fra Mango og måske man lige kan spotte min ankelkæde fra Carré? YES, du læste rigtigt (!) jeg er nemlig totalt med på ankelkæde-vognen og svor at dens storhedstid er tilbage efter at have samlet støv i smykkeskrinet i et par år eller ti ;-)

   

9 kommentarer

 • Fie

  Har du et link til kjolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER de smukke ankelkæder! Synes det er så flot på en fin sommerglød. Skal uden tvivl loge tjekke Carré’s ud når jeg er i Aalborg i næste uge <3 lækker kjole i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Lige præcis… Det er så fint og delikat med sådan en feminin kæde om anklen. Har aldrig været til det faktisk, men nu elsker jeg det :-D Det må du gøre, og TAK! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvad str har du kjolen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Cathrine

  Syntes du at kjolen er lidt gennemsigtig? den syner nemlig lidt see through inde på Nellys hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Malene – nej det syntes jeg faktisk slet ikke i virkeligheden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTIC FIVE