FANTASTIC FIVE

HOW TO WEAR A MAXI DRESS

Processed with VSCO with hb2 preset

AFFILIATE dress NELLY bag GOYARD slippers MANGO anklet chain CARRÈ

I sidste uge, da sommeren og de varmere temperaturer stadig var over os, fik jeg endelig luftet min nye oversize maxi kjole. Jeg syntes som hovedregel at en maxidress bør være aldeles let og luftig. Gerne med knapper som denne, og jeg vil også mene slids kunne fungere rigtig godt. Jeg har mine nye yndlings slippers på fra Mango og måske man lige kan spotte min ankelkæde fra Carré? YES, du læste rigtigt (!) jeg er nemlig totalt med på ankelkæde-vognen og svor at dens storhedstid er tilbage efter at have samlet støv i smykkeskrinet i et par år eller ti ;-)

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTIC FIVE