GOING ALL BLACK

MY LOVE STORY

Processed with VSCO with hb2 preset

Chloé Love Story

Jeg har fået en ny favorit duft på min beautyhylde, nemlig Chloés ‘Love Story’ eau de toilette duft, en duft som emmer af forførelse, kærlighed og overraskelse. Duftnoterne kan siges at være en forfinet version af de klassiske noter, orange blomst og blade fra et kirsebærblomst træ.

“Once Upon A Time”… Sådan starter et klassisk eventyr og en vaskeægte ‘love story’. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, hvis jeg skal fortælle jer min ‘love story’. Altså lige nu har jeg det jo fantastisk – jeg er sammen med Nicolai som jeg runder fire år med til august. Jeg har fundet min soulmate, ham jeg vil tilbringe resten af livet med. Men livet er jo ikke blot fiktion, ligesom i et eventyr, og jeg tror ikke man kan undgå at få knust sit hjerte en gang eller to – i hvert fald ikke hvis man lader sit hjerte åbne op. Jeg har prøvet det i mit tidligere forhold. Og selvom det kan være svært alt det der med kærligheden, og hvornår man kan give sig helt hen (uden frygt for at blive såret) så tror jeg også på den… Altså, kærligheden. At den kan overvinde og herske over alt, og jeg tror på at man ikke skal være bange for at føle den. Selvom det lyder banalt og nemmere end som så, så tror jeg ikke man skal være så bange for at blive såret. – Hey, den der sætning var nok mest sagt til stemmerne i mit eget hoved, men for pokker.. Jeg har i hvert fald fundet ud af i mit 26’ende leveår, at man desværre nogle gange bare skal igennem noget der gør rigtig ondt, for at kunne opleve og værdsætte noget der er helt fantastisk.

Jeg har sat en lille tekst ind fra en artikel jeg læste på Eurowoman for nyligt som omhandlede 5 stærke råd fra kloge kvinder. Den ene var Hella Joof, som jeg er mega fan af. En anden var Marianne Egelund Siig. Jeg kender hende ikke, men hendes ord satte dog fast i mig. Og jeg måtte lede hele nettet tyndt for at finde artiklen til jer igen. Nu har jeg fundet den, og måske I også kan få noget ud af den. Det handler ikke om en decideret ‘love story’ men om, at man skal finde lykken og ikke mindst kærligheden til sig selv, og dem man elsker midt imellem det hele.

Lykken findes ind i mellem det hele

Marianne Egelund Siig, 51 år, kaospilot, Head of Diversity i Nordea, mor til tre og leder i mere end 20 år

“Jeg har mødtes hvert halve år med en gruppe gode veninder, igennem mere end 25 år. I en periode gik vi meget op i at definere vores professionalitet, en anden i at få børn og få familielivet til at fungere. Bryllupper og skilsmisser. Fødsler og dødsfald. Lykken ligger ikke i næste fase, eller når man har klaret alle tingene på to do listen, selvom det føles godt. Lykken findes indimellem det hele. Det bedste, man kan gøre er, efter min mening, at prøve at være så nærværende i livet som muligt, og så vidt som muligt sørge for, at det man har travlt med er meningsfuldt.”

“Det sidste man skal gøre er at køre sig selv ned på at tro, at alle andre har det nemmere; jo, der er altid nogen der har længere ben, større bryster, tjener flere penge eller har flere børn end dig. Nogen der bor pænere, er klogere og heldigere. Altid. Men der er kun én, der er dig. Det er kun dig, der kan leve dit liv. Og du får ikke en prøvetur.”

Processed with VSCO with hb1 preset

Indlægget er sponsoreret af Chloé, men min Love Story er min egen ;-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING ALL BLACK