HOW TO WEAR A MAXI DRESS

PÅ BESØG HOS L’OREÀL PROFESSIONAL

IMG_5326

I går var jeg forbi L’Oréal Professionnel på Havneholmen, hvor de holder til i de flotteste bygninger. Det er første gang jeg er på besøg hos dem, og blev virkelig overrasket over hvor tjekket det hele var. Man kunne selvfølgelig ikke komme ind i bygningen uden at blive lukket ind indefra, og for at komme til selve salonen skulle jeg både have taget foto og blive indregistreret med fancy L’oréal ‘engangsID’. SEJT! Så langt så godt, jeg blev hentet af søde Sarah som sidder med Marketing og PR for L’Oréal Professionnel. Jeg havde fået lov til at få en valgfri behandling derinde og fik den mest kompetente behandler – Tenna Jones. Vi blev hurtigt enige om, at jeg faktisk ikke behøvede en farve (det havde min faste frisør Amalie nemlig gjort ret godt – læs mere her) MEN… Det var helt tydeligt at mine lyse balayage striber havde mistet nogle af sine friske lyse lokker, og det føltes som om de var forsvundet eller druknet lidt i mit eget mørke, og det kan faktisk godt lade sig gøre for håret bliver også påvirket udefra fx. af kalk og bronze i vandet som kan være med til at lægge sig ude på farven og blokere den lidt. Så jeg fik simpelthen en kraftig og effektiv afrensingskur, efterfølgende en lille toning og til sidst en kur med deres nyeste vidunderprodukt PROFIBER, som går ind og opbygger og forstærker ens slidte spidser. Og så har jeg fået kuren med hjem som jeg skal bruge ved hver 4 hårvask, hvor den derefter vil “re-charge” som de selv skriver det. Spændende siger jeg bare! I kan få en Profiber kur hos frisører der forhandler L’Oréal Professionnel.

IMG_5323

… Nu vil jeg skynde mig at komme i tøjet, for jeg skal nemlig op og spille tennis turnering på københavns eneste rooftop tennisbane på Mercur Hotel. SÅ følg endelig med på snappen i dag, det skal nok blive sjovt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO WEAR A MAXI DRESS