BEAUTY ON SALE

SUMMER PLANS: ANNA ENGSTRØM

summerplansanna

SUNDAY FEAUTURE I sidste uge mødte i hende her, og nu har jeg altså inviteret en anden cool cat forbi bloggen. Dagens udvalgte er den altid inspirerende og søde Anna Engstrøm, som er blogger på bloggen Shit & Chanel samt arbejder som modeassistent på Eurowoman. Jeg er vild med Annas minimalistiske stil med sans for detaljer og materialer, og lige her kan du læse hvad hun hendes absolutte sommer uniform er denne sommer. Hendes svar var så overbevisende, at jeg selvfølgelig selv måtte finde mig nødsaget til at klikke den logoprintede Rika t-shirt hjem – for den kan jeg da bestemt heller ikke leve uden …. Læs hele interviewet her:
Hvad får du sommeren til at gå med?

Hvert år tager jeg ned i min families hus i sydfrankrig, som altid er sommerens højdepunkt.
Når jeg kommer tilbage til hverdagen igen, må jeg desværre erkende at jeg bruger det meste af sommeren på at arbejde. Når klokken er 17 og jeg vender snuden hjemad, elsker jeg at tilbringe aftenerne ude i det gode vejr. Lange ture på stranden med en is i hånden, må nok være det jeg bruger det meste af min sommer på. I weekenderne elsker jeg at køre landet rundt på jagt efter gode loppemarkeder – min lejlighed bliver hver sommer opdateret med nye fine loppefund.

Hvad er din ultimative sommer DO og DON’T?

Do: Spis is! Man skal aldrig være på kur i løbet af sommeren! Spis masser af is, det gør dig glad og det er det vigtigste!

Don’t: Lad være med at tro at du lige kan smutte fra standen op til iskiosken i bare tæer! For to somre siden undervurderede jeg den varme asfalt og endte op med store brændemærker under mine fødder.

Hvilke to produkter kan du ikke leve uden til sommer?

Jeg elsker Avenes produkter. Solcreme og Aftersun er en selvfølge.
De 2 produkter jeg absolut ikke kan leve uden, er min dagcreme fra Avene der både fugter, mindsker rødmen i huden og indeholder spf20. Jeg er også dybt afhængig af Avenes fresh spring water, som er en mist der både fugter og beroliger huden. Den er både perfekt til tør vinterhud og forbrændt sommerhud.

Hvad består din ultimative sommer-uniform af?
I år består min sommeruniform af et par boxershorts lignede shorts og en fed logo t-shirt. Jeg er særligt vild med Clouds’ hvide shorts (de her) Nués stribede shorts, og Rikas seje signatur t-shirt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY ON SALE