PÅ BESØG HOS L'OREÀL PROFESSIONAL

SUMMER PLANS: CAROLINE PLUMMER

summerplans

Sommeren er for alvor over os, og jeg vil de næste par søndage invitere et par dejlige bloggerladies på besøg her på bloggen, hvor de skal fortælle lidt om deres sommerplaner i år. Den første I skal møde på denne højhellige søndag, er ingen mindre end den evigt chikke Caroline Plummer. Jeg bliver altid inspireret når jeg ligger vejen forbi hendes fine blog Rainbowdash.dk, og jeg vil faktisk vove at påstå, at Caroline og min stil minder ret meget om hinanden. Vi er i hvert fald begge til farverige sager. Derudover så er hun ligeså inspirerende og skøn i virkeligheden, og lige her kan I læse lidt om hvad hun skal til sommer, og ikke mindst… hvad hun absolut ikke skal ;-)

Hvad får du sommeren til at gå med?

Jeg starter nyt job d. 1. Juli så en del af sommeren kommer til at gå med det, men så skal jeg nyde de lange sommeraftener med hvidvin, aftenbadeture, en tur til Rørvig i min mors sommerhus og Musik i Lejet med min veninde Ida. Jeg har ingen planer om at rejse til udlandet denne sommer, men det kan være min kæreste og jeg tager en spontan tur.

Hvad er din ultimative sommer DO og DON’T?

Min ultimative DO er at bruge solcreme – man får meget flottere tan og mange færre rynker på længere sigt.

Min ultimative DON’T må være at sidde på Dronning Louises Bro (eller at glemme at bruge solcreme he he…)

Hvilke to produkter kan du ikke leve uden til sommer?

Avènes sol-olie med faktor 30 og en god solpudder til kindbenene.

Hvad består din ultimative sommer-uniform af?

Jeg er meget til det oversized look, så en sej oversized t-shirt, en midi-skirt, et par chunky sandaler og store solbriller.

   

4 kommentarer

 • Michelle

  Hvor er nederdelen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   J.W. Anderson – men Monki har lavet en der minder rigtig meget som er lidt mere budgetvenlig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tusind tak :-) Den er klikket hjem nu..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Fedt – jeg har den også! Er virkelig glad for den :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS L'OREÀL PROFESSIONAL