SUMMER PLANS: ANNA ENGSTRØM

VIND ESTÈE LAUDER GOODIEBAG

IMG_6179

SPONSORERET INDHOLD: VIND EN ESTEE LAUDER GOODIEBAG!

YAY ! Jeg har sådan glædet mig til at lave dette indlæg for Jer. Jeg har nemlig fået lov at give én af Jer muligheden for at vinde den lækreste og nøje udvalgte Estée Lauder goodiebag.

Den indeholdender intet mindre end 4 fantastiske produkter bestående af: Bronze Goddess Muliti Palette, Bronze Goddess Eye Palette, Pure Color Envy Lip Gloss i farven “discreet nude” og sidst men ikke mindst favoritten over dem alle deres Advanced Night Repair Serum, – samlet til en værdi over 1.700 kr.! IMG_6180
IMG_6171-1

Yndlings natserummet der UDEN LYV lover hvad den holder. Teknologien bag denne lille vidunder-flaske er baseret på mange års forskning i DNA Chronobiologi. Teknologien i serummet sørger for en aktivt udrensende proces, der renser cellerne for dumme affaldsstoffer i løbet af natten. Den er især også god fordi, at den forebygger skader fra miljøpåvirkninger så som ozon, forurening og UV stråler. Derudover er den stoppet godt op med min absolutte favorit ingrediens når det kommer til hudpleje – Hyaluronsyren! Den sørger for at optimere hudens naturlige reparationsproces samtidig med, at den fugter og plejer i dybden. Huden føles blødere, mere gennemfugtet og mere jævn i overfladen. Ja tak !

IMG_6158-1

Du kan også vinde den flotteste GLOW multipalette – og jeg har netop prøvet at vise de smukke glowfarver med blitzen fra mit kamera.. You get the effect?

For at deltage, så skal I blot tilmelde jer Estée Lauders nyhedsbrev HER. Easy breezy – GOOD LUCK <3

Derudover har jeg trukket vinderen af AVENES solplejeprodukter – vinderne blev: Emilie, Line Thorn & Sine Zefting. STORT TILLYKKE – jeg sørger for I får lækre produkter sendt i jeres retning :-)
   

1 kommentar

  • Josefine

    Nej, hvor lækkert!! Tak for oplysninger om serum, det lyder fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER PLANS: ANNA ENGSTRØM